Czombos Zita pszichológus

Czombos Zita

pszichológus

Az üléseken támogató légkört biztosítok, hogy segítsek megtalálni a saját erőforrásokat és megoldásokat.

Czombos Zita pszichológus, párterapeuta j.

Czombos Zita vagyok, pszichológus, olyan felnőtteknek segítek, akik fejlődni szeretnének vagy akik egy elakadást, problémát szeretnének feloldani, akár személyesen, akár online. Az üléseken támogató légkört biztosítok, hogy segítsek megtalálni a saját erőforrásokat és megoldásokat. Célom, hogy közösen olyan megközelítést dolgozzunk ki, amelyet a tanácsadások után önállóan is be tud építeni a mindennapjaiba a kliens.
 

Pszichológiai segítség

Szakmai szempontból mindig igyekszem azt az elméleti keretet és módszereket alkalmazni, amelyek az adott problémához a legjobban illeszkednek. Képzett vagyok pszichodinamikus, kognitív és rendszerszemléletű megközelítésekben.  Korábbi munkám során mindenféle korú, különböző típusú problémákkal rendelkező kliensekkel találkoztam, egyénre szabottan segítve őket.  Szakmai fejlődésem érdekében folyamatos továbbképzéseken és rendszeres szupervízión veszek részt.

A közös munka eredményei:

  • Személyes és életvezetési nehézségek megoldása, önismeret elmélyítése
  • Jelentős érzelmi megterheléssel járó krízisek és élethelyzetek keretbe foglalása
  • Belső erőforrások feltárása
  • Harmonikusabb párkapcsolat
  • Szorongás- és stresszkezelés kognitív módszerekkel
  • Hatékonyabb problémamegoldás
  • Életmódváltás

 

Párkapcsolati és szexuális problémák

Az általános témákon felül kiemelten foglalkozom párkapcsolati és szexuális problémákkal is.

Az intimitásnak és a szexualitásnak számos összetevője van, többek között testi és érzelmi hatások befolyásolják a kapcsolati és a szexuális életünket. Pszichológusi munkámban arra törekszem, hogy úgy navigáljam a hozzám fordulókat, hogy érezzék, hogy támogató és biztonságos közegben vannak, ahol párkapcsolati vagy szexuális problémáikról érdemben tudunk beszélni és ezáltal változtatni a problémákon.

Pszichológiai, szexuálpszichológiai és párterápiás tudásomat személyre szabottan használom úgy, hogy az a legjobban illeszkedjen a hozzám fordulók személyiségéhez és problémájához.

A cél mindig az, hogy a problémát igazán mélyen megértsük és megtaláljuk a megoldást arra, hogy a párkapcsolati vagy szexuális élet örömtelivé és kiteljesedetté váljon, a személy vagy a pár pedig képes legyen ezt jól működtetni és úgy fejlődni, hogy a későbbiekben ne jelenjenek meg újra hasonló problémák, vagy ha megjelennek, akkor hatékonyan tudják azt megoldani. Így cél az is, hogy a személy vagy a pár képes legyen elérni a párkapcsolati és szexuális harmóniát, és sikeresen tudják azt a későbbiekben is megőrizni.

 

Czombos Zita, pszichológus