Pszi Pont

Budapesti Szexuálpszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés

Pszi Pont

Budapesti Szexuálpszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés
Saáry Lilla pszichológus szexuálpszichológus

Saáry Lilla

pszichológus

Saáry Lilla pszichológus, szexuálpszichológus

Az emberek alapvetően kötődésre, szeretetre és intimitásra vágynak, amelyek elérése sokszor nem egyszerű, de megfelelő szakmai segítséggel nem is lehetetlen, ebben van szerepe a pszichológusi munkámnak. A szexualitás és a párkapcsolatok terén elfogadom a sokféleséget, kimondottan LMBTQIA+-, non-monogám- és kink-barát attitűd jellemez. Természetesen a megszokottabb kapcsolati rendszerek és szexualitás problémáinak kezelésében is szívesen segítek.

Lovass Annamária pszichológus szexuálpszichológus

Lovass Annamária

pszichológus

Lovass Annamária pszichológus, gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus jelölt,  képzésben lévő család- és párterapeuta

A párkapcsolatok és szexualitás témakörein belül kiemelt területeim a párkapcsolati kommunikáció, az intimitásban való önkifejezés, a kötődés problémái. Továbbá fordulhatnak hozzám a családi rendszer egészét érintő nehézségekkel, a szexualitástól a párkapcsolaton át a gyermeknevelési kérdésekig.
Hiszem, hogy a kölcsönös elkötelezettség és a bizalom a segítő kapcsolat alapja. Kiemelten fontos a nyílt párbeszéd a nehézségekről és az erőforrások hatékony mozgósítása.

Illés Anna pszichológus szexuálpszichológus

Illés Anna

pszichológus

Illés Anna pszichológus

Hiszek abban, hogy a párkapcsolatok terén, az intimitásban és a szexualitásban is mindenki képes a fejlődésre és a kiteljesedésre, ha lehetőséget kap arra, hogy őszintén megmutatkozhasson, és segítséget kap abban, hogy szembenézhessen az elakadásaival, megtalálja az okokat és a fejlődési lehetőségeket. 

Füredi Éva mentálhigiénés szakember pszichológus

Füredi Éva

metálhigiénés szakember

Füredi Éva mentálhigiénés szakember

Olyan lelkileg egészséges embereknek segítek, akik párkapcsolatuk vagy szexuális életük valamely területén lelki problémákkal küzdenek, amelyekkel önállóan nem tudnak megbirkózni.

Hiszek a párkapcsolati kommunikáció és intimitás fejleszthetőségében.

 

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus

Füredi Krisztián

pszichológus

Füredi Krisztián pszichológus, szexuálpszichológus, párterapeuta

Több, mint másfél évtizedes tapasztalatom van a szexuális élet problémái (pl. merevedési zavar, korai magömlés, orgazmus zavar, vaginizmus, vágyzavar stb.), illetve a párkapcsolati problémák, krízisek, elakadások témakörében. A szexualitásban és a párkapcsolatokban sokszor aprónak tűnő nehézségek is képesek nagyra nőni. Hiszek abban, hogy a kapcsolati és intim problémák megoldhatók, megfelelő segítséggel van lehetőség a fejlődésre.

A Magyar Szexuálpszichológusok Egyesületének elnöke vagyok.

Pszi Pont

Budapesti Szexuálpszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés

Pszi Pont

Budapesti Szexuálpszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés