Pszi Pont

Budapesti Pszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés

Pszi Pont

Budapesti Pszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés
Lovass Annamária pszichológus szexuálpszichológus

Lovass Annamária

pszichológus

Lovass Annamária pszichológus, gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus jelölt,  képzésben lévő család- és párterapeuta

Az általános pszichológiai témákon felül kiemelten foglalkozom a tinédzserkor nehézségeivel, továbbá a gyermeknevelés, a szülői lét kérdéseivel, illetve a család, a párkapcsolat és a szexualitás problémáival. Hiszem, hogy egy segítői kapcsolat, egy közös munka akkor lehet eredményes, ha abban mindegyik fél elkötelezett, és amelyben a bizalom ki tud alakulni. Célom, hogy minél nyíltabban lehessen beszélni a nehézségekről, és minél hatékonyabban lehessen mobilizálni az erőforrásokat.

Illés Anna pszichológus szexuálpszichológus

Illés Anna

pszichológus

Illés Anna pszichológus

A pszichológiai problémák esetében, így többek között az önismereti, családi, párkapcsolati, pályaválasztási nehézségek kapcsán is azt gondolom, hogy mindenki képes a fejlődésre és a kiteljesedésre, ha lehetőséget kap arra, hogy őszintén megmutatkozhasson. Az út sokszor nehéz és küzdelmes, de nem egyedül kell végigmenni rajta.

Saáry Lilla pszichológus szexuálpszichológus

Saáry Lilla

pszichológus

Saáry Lilla pszichológus

Az emberek alapvetően kötődésre, szeretetre és intimitásra vágynak, amelyek elérése sokszor nem egyszerű, de megfelelő szakmai segítséggel nem is lehetetlen, ebben van szerepe a pszichológusi munkámnak. A szexualitásban és a párkapcsolatokban elfogadom a sokféleséget, de természetesen a megszokottabb kapcsolati rendszerek és szexualitás problémáinak kezelésében is gyakorlattal rendelkezem.

Füredi Éva mentálhigiénés szakember pszichológus

Füredi Éva

metálhigiénés szakember

Füredi Éva mentálhigiénés szakember

Olyan egészséges embereknek segítek, akik az életük valamely területén lelki szenvedést okozó nehézségekbe ütköztek, amelyekből segítség nélkül nem látják a kivezető utat.

Hiszek a segítő-kliens kapcsolat gyógyító erejében.

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus

Füredi Krisztián

pszichológus

Füredi Krisztián pszichológus, szexuálpszichológus, párterapeuta

Hiszek abban, hogy a megoldás, a változás sokszor sokkal közelebb van, mint gondolnánk. Az életünk sok nehézséget és váratlan fordulatot hoz, amelyek sokszor traumatikusak, ugyanakkor meg is erősíthetnek minket. Megfelelő segítséggel elérhetjük azt, hogy mindez végül előnyünkre szolgáljon, és megerősödve, tovább fejlődve, megújulva léphessünk tovább.

Pszi Pont

Budapesti Pszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés

Pszi Pont

Budapesti Pszichológiai Központ
Időpontkérés, egyeztetés